mandag 29. april 2013

Vitra


Vitra er en sveitsisk familie-eide møbler selskap med hovedkontor i Birsfelden i Sveits. Det er produsenten av verkene til mange internasjonale anerkjente møbeldesignere. Vitra er også kjent for verk av kjente arkitekter som utgjør sine lokaler i Weil am Rhein i Tyskland, særlig Vitra Design Museum.
Vitra ble grunnlagt av Willi og Erika Fehlbaum, fra Sveits. De kom seg inn i møbelmarkedet i 1957 med møbler som først og fremst var designet av Charles og Ray Eames og George Nelson. I 1967 introduserte de den første flyttbare stolen av plast, Panton Chair av Verner Panton.
Idag består produkt serien til Vitra av møbler til kontorer, boliger og offentlige områder.

De har produkter som lenestoler, spisestoler, lamper, klokker og mye mye mer. De er interessert til å utvikle sunne, inteligente, inspirerende og brukervennlige løsninger for kontor, hjem og offentlige plasser.

De kom til norge i 2004.



onsdag 24. april 2013

18. April

Jeg var ikke på jobb sist uke siden jeg har fått beinhinnebetennelse i begge leggene, og idag måtte jeg ta det rolig og ikke gjør så mye. Jeg brettet litt klær og ryddet litt i butikken, slik at det skulle se fint ut. 


Etter en liten stund fant jeg ut at jeg kunne lage en liten utstilling i ¨jente hjørne¨. Jeg begynte med og finne de klærne jeg ville legge fram i hyllene og testet ut hva som passet ilag. Hyllene var helt tomme til og begynne med.


Jeg valgte og sette skoene på enes siden å legge noe klær på andre siden. Skoene jeg satt på siden skulle passe til de klærne som ligger i hyllene på siden. Det var ikke så veldig mye og velge mellom, siden vi ikke har fått inn så mye jente klær, så utvalget var minimalt. Jeg synes utstillingen ble helt grei, utenom den øverste hyllen, siden den virker så tom. Men ellers var den bra.

onsdag 10. april 2013

4 April!

4 april var jeg på jobb igjen. Jeg kom litt sent på jobben siden bussen var litt treg, men det gikk fint siden det var ikke så mange kunder innom så tidlig på dagen. Jeg spurte om jeg kunne få spise før jeg begynte og brette klærne rundt i butikken og bare ryddet litt smått.


Etter jeg hadde gjort det skulle jeg ta ned noen capser som hengte på en vegg for og henge de på hyllen der alle capsene er. Også fikk jeg i oppgave og finne ut hva vi skulle ha der siden det ble så tomt på veggen. Jeg valgte og henge opp t-skjorter og capser som passet til hverandre som var fra samme merke.




Det var en veldig artig oppgave, siden jeg måtte tenke veldig på hva som skulle henge der og hvordan det skulle henge. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet og jeg har sett at det enda henger der.