torsdag 21. mars 2013

14. Mars!

Torsdag 14. mars begynte jeg dagen helt rolig med og spise lunsj og bare få slappe av litt før jeg skulle begynne og jobbe. Jeg fikk beskjed at jeg og en annen skulle ta veggen med sko på, og ommøblere hele veggen.

Denne veggen skulle vi ta og rydde opp i. Men når vi skulle begynne fikk vi inn 2-3 esker med mange capser, så vi fikk ikke tid til og ta skoene. Vi begynte å åpne for å se hvilke capser vi hadde fått inn, og for å se om vi hadde fått alle vi skulle ha. Etter det måtte jeg ta alle capsene å sette pris på dem og sette alarmer på de. 


På dette bilde ser du hvordan alarmen er festet på alle capsene. For og feste en slik alarm, er det først en liten side med en ¨nål¨ som mann stikker igjennom der den skal sitt, så fester du bare på selve alarmen.


Dette er alle capsene jeg gjorde det på. Når jeg hadde gjort det var det veldig liten tid igjen før jeg måtte dra, så det ble veldig mye stress for og bli ferdig, så jeg glemte helt av og ta bilde av veggene der capsene henger.

onsdag 13. mars 2013

7. Mars

7. Mars var jeg på jobb igjen. Jeg hadde håpet på at vi skulle få inn nye klær eller noe artig skulle skje, slik at jeg kunne få stille ut klærne slik jeg ville. Men vi fikk uheldigvis ikke noe klær, så jeg tok heller eget initiativ og begynte og brette og legge t-skjortene litt annerledes på bordene.



Dette er det ene bordet jeg ¨ordne¨. Jeg brettet t-skjortene og la de slik at at alle like skulle likke ilag og det skulle være lette og finne rette str. og den t-skjorten du eventuelt vil ha.


På dette bordet la jeg alle genserne under og alle t-skjorter oppå. Jeg la den hvite og den svarte i midten slik at det skulle være lettest å skille t-skjortene.

onsdag 6. mars 2013

28. Februar

Torsdag 28. februar var jeg på jobb igjen. Jeg kom på jobben 5 minutter før jeg begynte så jeg skulle rekke og gå på butikken og kjøpe mat først. Da jeg kom på jobben spiste jeg maten og tok det rolig siden jeg hadde veldig vondt i hode. Det var heldigvis ikke så mye å gjøre hele den dagen, så jeg gikk bare rundt å brettet litt klær og hjalp kunder som kom innom. Jeg håper at vi får inn noen pakker eller det er masse og gjøre på neste Torsdag, sånn at jeg har masse å gjøre og at tiden ikke går så sakte. Jeg tok ikke noen bilder denne gangen siden jeg bare brettet litt klær og jeg kan ikke ta bilde av kundene. Men neste innlegg skal det komme bilder og forhåpentligvis har jeg fått gjort masse.