lørdag 11. mai 2013

2. Mai

Torsdag 2. Mai begynte vi å ta bort vinter jakkene og henge ut shortser i stede.





Vi tok av alle alarmene på jakkene og brettet dem, og prøvde å få plass på bakrommet. Etter det tok vi fram shortsene og hengte på alarmer og priset dem.





Vi hengte den cammo shortsen i lamme den berse jakken for fargen går igjen i shortsen. Resten av cammo shortsene henger i lamme buksene. Også var det bare noen silke shortser som ikke passet til noen av jakkene vi hadde, så de hengte de bare i lamme de andre buksene.




Denne collage jakken er en all værs jakke, så den pakket vi ikke ned enda. Fargene på den blåe jakken oppe til høyre og den svarte oppe til venstre går igjen i den collage jakken. Så den passer veldig bra der den henger nå.


Her er også et bilde av et vindu som vi bruker til og henge ut varer. Det er veldig god innsikt og det er et stort reklame merke øverst i vindue hvor det står hva butikken heter ¨ztorm¨.
Det er ikke lov og ha så mange eller tunge ting i det vinduet for det er en nødutgang. Så vi har valgt og henge noen luer og capser ned fra taket og har lagt noen skateboard nederst i vinduet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar