onsdag 24. oktober 2012

Maaaaling

Da jeg kom på jobb forje torsdag var det ikke så alt for mye og gjøre. Vi skulle male rødt i butikken, og det ble jeg sottet til og gjøre. Først gikk jeg rundt og teipet alle listene der det skulle males, slik at de ikke bli griset på. Så begynte jeg og male en stolpe. 

Stolpen var hvit fra før som du ser på bildet til venstre, og på bildet til høyre er slik den ble.
Når jeg var ferdig med den skulle jeg male en del av en annen stolpe ytterst i butikken slik at fargen ¨dreger¨ deg inn i butikken. 

Etter jeg hadde gjort det skulle jeg fjerne all teipen og maskere listene på en annen vegg der noen skulle komme og lage graffiti på veggen. Den ble ikke ferdig før jeg dro, så den kommer på neste innlegg.

torsdag 4. oktober 2012

Webshop

Dette er logoen som er på hjemme siden til 50-50
50-50 sin hjemme side er bygd opp på hva de selger og hva de står for. På første siden har de bakgrunn av noe som ser ut som en gammel låve vegg, de har også et bilde av en som tar en som hopper ned fra en trapp med skateboard. Den røde fargen i logoen gjentas flere plasser på siden, dette for å skape en helhet.
De har som målsetning å være den største og beste nettbutikken for skate- og snowboard i hele Norge, med størst og billigst utvalg. De har satt opp en lett måte å finne fram til hva du vill ha, kategorien er satt opp med ``klær, sko, skate, surf, snow`` osv.
Også har de fått med at det er FRI FRAKT med store bokstaver på forsiden sin, og det er med på og hjelpe salget.

Nå er 50-50, Ztorm og, Smått og Rått på samme nettside, men om en liten stund kommer alle til og få sin egen hjemmeside. Slik at det blir lettere og finne fram til det du vill ha, og hvis du skal i butikken så vet du hvilken butikken du skal til.

onsdag 3. oktober 2012

3. Dag

Sist torsdag var jeg på praksis på Ztorm igjen, og når jeg kom dit var det noen fra et vaskefirma som skulle vaske hele lokalet, siden det har vært røykskader. Vi la alle klærne og skoene fra veggene og hyllene og rundt om i butikken samlet på et bord midt i butikken for å fjerne alarmer.

Dette bildet viser alle klærne jeg fjernet alarmer på, brettet sammen og la i esker 

Etter vi hadde ryddet alt som var inne i butikken bort slik at vaskerne kunne gjøre butikken ren, fikk jeg beskjed om og fjerne alle alarmene og legge alle klærne i esker. Alle klærne og skoene blir sendt bort til et veldedig formål. Jeg sto i 2-3 timer og fjernet alarmene og la de i esker. Etter jeg var ferdig  med dette var det ikke noe mer og gjøre og da fikk jeg gå.